Akilles 4-1 Solberg

Etter den tøffe starten på cupen var det klart for turneringens andre kamp mot finske Akilles. Ett Akilles som hadde tapt for Ready og spilt uavgjort mot Drammen så langt.

Solberg fikk den samme dårlige starten som i går da Akilles tok ledelsen allerede etter 30 sekunder gjennom Iisakki Kaivola. På tross av kalddusjen var det Solberg som tok tak i matchen og hadde mye ball mot et defensivt finskt lag. Mot spillets gang økte Akilles til 2-0 etter 6 minutter. Finnene kom helt fri med Mats Andre Fridlund, men Fridlund reddet forsøket. Dessverre for Solberg var det Rolf Larsson som var først på returen og økte til 2-0.

Solberg var vesentlig bedre med ball i denne kampen og hadde mer og bedre angrepsspill. Men Akilles var tette bakover og Solberg kom sjelden lenger enn til straffeområdet der de fikk en del frislag med seg, men uten at det ble noen farligheter ut av de. Noen cornere ble også skapt og Eirik Bø Johnsen var nære på sitt forsøk. Akilles økte til 3-0 da Santeri Laitanen ble helt fri med Fridlund og gjorde ingen feil. Helt på tampen av omgangen ble Arne Martin Sørlie felt i straffeområdet og straffen dunket Christopher Nålby i nettaket. En viktig redusering rett før pause.

Emil Gulbrandsen hadde mye ball i dag

2. omgang ble mindre hendelsesrik der begge lag hadde vanskeligheter med å skape målsjanser. En ganske jevn omgang der lagene byttet på å ha ball. En del utvisninger gjorde også at spillet ble litt oppstykket. Det var finnene som skulle gjøre omgangens eneste mål og igjen var det etter en retur etter en glimrende redning av Mats Andre Fridlund. Filip Svennas satte returen i mål og fastsatte sluttresultatet til 4-1.

En vesentlig bedring fra Solbergs side med tanke på gårsdagen, men fremdeles er det litt for enkle mål som renner inn bakover. Nå venter Ready lørdag kveld kl 17:30.

AKILLES – SOLBERG 4-1 (3-1)
1-0: Iisakka Kaivola (Santeri Laitanen)
2-0: Rolf Larsson
3-0: Santeri Laitanen (Rolf Larsson)
3-1: Christopher Nålby
4-1: Filip Svennas