Solberg 5-3 Ready

Etter marerittstart i begge matcher så langt var det Solbergs tur til å gå ut i hundre mot et Ready som hadde levert sterke resultater så langt. Etter 6 minutter tok Solberg ledelsen da Sondre Steiner snappet opp en ball og skjøt i mål fra 10 meter. Minuttet etter økte Martin Bjerkeset til 2-0 etter fint forspill på venstrekanten av Kristian Hagen. Solberg styrte det meste mot et sjokkert Ready-lag. 3-0 kom like etterpå og igjen var det Kristian Hagen som var servitør. Hagen fant Erik Fjeldheim med en fin stikker og Fjeldheim satte sikkert ballen i mål bak Readys keeper.

Etter sjokkstarten til Solberg jevnet det seg ut og Ready kom mer med i kampen. Etter 15 minutter kom også reduseringen da Oskar Bremler fikk sin egen retur på corner og dunket inn 3-1. Gleden var kortvarig for Ready, noen minutter senere fikk Øyvind Bø Johnsen kanontreff på en corner fra venstre og sendte Solberg opp i 4-1. De siste delen av 1. omgang var ganske hendelsesfattig.

Martin Bjerkeset med scoring

Ready var sterkere i 2. omgang og jaktet en redusering fra start. Solberg hadde brukbar kontroll og kampen bølget frem og tilbake gjennom hele omgangen med et lite spillemessig overtak til Ready. Reduseringen til 2-4 kom etter 38 minutter ved Elias Lövstedt. Både Solberg og Ready skapte noen store sjanser, men bra keeperspill hindret flere scoringer. Etter 50 minutter kom den forløsende scoringen for Solberg da Emil Gulbrandsen fikk bra treff på en corner fra venstre og sendte Solberg opp i 5-2. Henrik Remo reduserte til 5-3 etter en feilpasning i Solbergs forsvarsrekke like etterpå. Helt på tampen ble det litt tumulter etter en takling på en Ready-spiller som endte med en utvisning til både Magnus Hansen og Gustav Eriksson.

Kampen ebbet dermed ut med 5-3 til Solberg og en oppløftende seier etter to tap så langt i turneringen. Solberg var mye mer aggressive og viste frem en helt annen innsats og trøkk enn i de to første matchene. Nå venter Drammen i morgen tidlig kl 10:00.

SOLBERG – READY 5-3 (4-1)
1-0: Sondre Steiner
2-0: Martin Bjerkeset (Kristian Hagen)
3-0: Erik Fjeldheim (Kristian Hagen)
3-1: Oskar Bremler
4-1: Øyvind Bø Johnsen (Christopher Nålby)
4-2: Elias Lövstedt (Mathias Åström)
5-2: Emil Gulbrandsen (Christopher Nålby)