Drammen 4-0 Solberg

Drammen og Solberg skulle gjøre opp om plassen i bronsefinalen mot Ready tidlig søndag morgen. Mats Andre Fridlund fikk sjansen i mål igjen etter en god kamp mot Akilles tidligere i turneringen. 1. omgang var ganske jevn der begge lag bygde sine angrep med tålmodighet, men der Drammen hadde litt lettere for å skape farligheter foran Fridlund enn hva Solberg klarte. Omgangen var relativt sjansefattig. Det var Drammen som skulle ta ledelsen etter ca 10 minutter da Mathias Farnes fant Even Thiseth med en fin pasning. Thiseth var sikker alene med Fridlund og sendte Drammen i føringen med 1-0. Etter 23 minutter doblet Marius Mørch Andersen ledelsen etter en flott enkeltmannsprestasjon og et bra skudd fra 15 meter.

Solberg spilte brukbart på egen halvdel, men slet med å komme seg løs og skape de helt store sjansene mot et samlet Drammens-lag. Kristian Hagen hadde den største da han lekkert dro seg forbi flere Drammen-forsvarere, men avslutningen ble for tam.

Solberg var litt på etterskudd hele kampen

2. omgang fortsatte i samme spor der begge lag bygde opp angrepene sine med tålmodighet og også denne omgangen ble relativt sjansefattig. Drammen hadde kontroll på kampen og viste opp et veldig bra forsvarsspill gjennom hele kampen. Solberg hadde vanskeligheter med å skape de helt store målsjansene. Halvveis i omgang økte Marius Mørch Andersen til 3-0 etter en grov feil av Solberg i oppbyggingen. På tampen fikk Drammen straffe da Simen Nordahl Olsen gled gjennom Solbergs forsvar, men ble hindret i siste liten. Even Thiseth var sikkerheten selv fra straffemerket og sendte Drammen opp i 4-0, noe som også ble sluttresultatet.

Dermed er turneringen over for Solbergs del og det blir Drammen som møter Ready i bronsefinalen senere i dag.

DRAMMEN – SOLBERG 4-0 (2-0)
1-0: Even Thiseth (Mathias Farnes)
2-0: Marius Mørch Andersen (Mats Bergström)
3-0: Marius Mørch Andersen (Even Thiseth)
4-0: Even Thiseth