Höjden 1-10 Solberg

Vi møtte SK Höjden til årets første treningskamp lørdag kveld. Kun få timer i forkant hadde vi også årets første trening på stor is.  Kampen startet rotete for vår del og den bar preg av mye feilpasninger og spillet vårt var veldig fra side til side med lite fremdrift. Dette resulterer i 1-0 til SK Höjden etter få minutters spill. Vi får etter noen minutter snudd vårt spill og begynner å skape sjanser. En god keeper hos vår motstander hindrer derimot at vi får hull på byllen. Etter ca 15 spilte minutter får vi endelig en corner som Martine dunker i nettaket. Kontoen er åpnet for sesongen. Etter halvspilt første omgang kjører Andrea solo oppover mot 17 meteren. Slepper ut til kant der Helle raser inn på mål og setter den kontant. Dessverre så blåses målet av for offside.

Kort tid etter er det Helle som er servitør til Helene og stillingen er 1-2. Kort tid etter er det Martine igjen som fyrer på et frislag. Ballen går rett i krysset og stillingen er 1-3.  1-4 kommer da Malin setter fart mot boksen. Alle roper skyt, men Malin trer heller Helle alene med keeper. Denne gangen gjør Helle ingen feil. Det gikk mot 1-4 til pause, men Isabell var ikke helt ferdig. Hun får ballen på midtbanen og raider mot forsvaret. Hun runder to backer og setter ballen rolig mellom beina til keeperen. Et flott mål fra Isabell, og stillingen ender 1-5 til pause.

Etter pause får SK Höjden litt mer ball igjen og kommer til noen gode sjanser. Heldigvis har vi satt vår eminente keeper Merethe som har byttet ut keeperhanskene fra første omgang med albuebeskyttere og kølle i andre omgang, bak i forsvaret som back. Hun rydder opp så snart SK Höjden kommer over midtbanen. Ti minutter ut i andre omgang snapper Helene et fremspill av SK Höjden, og setter fart mot mål. Hun får dratt av et skudd og den går rett i mål til 1-6. 1-7 kommer etter en flipp inn i mostanderens syttenmeter, der Martine igjen plukker opp ballen og kriger den i mål.

1-8 kommer på straffe da Cerine blir felt alene med keeper. Martine er vår straffeskytter og gjør ingen feil. Kort tid etter raider Helene oppover på nytt. Hun vipper over forsvaret der Cerine kommer i full fart og hun gjør ingen feil alene med keeper til 1-9. Kronen på verket til 1-10 kom da Helle tråkler seg inn i forsvaret og finner Isabell alene på bakre stolpe. Isabell gjør ingen feil og setter sluttresultatet til 1-10.

Vi gjør en god match i dag og er meget fornøyd med årets første treningskamp. Vi er også meget glade for våre to debutanter Josefine og Alva. Begge to gjennomførte debuten på en strålende måte og vi gleder oss til å se de videre i sesongen. Vi takker SK Höjden for kampen og ikke minst for å ta oss i mot på en ypperlig måte på vår treningsleir.